Он-лайн засідання конкурсної комісії

Участь у он-лайн засіданні конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2024 році

25 вересня 2024 року Полтавське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю прийняло участь у он-лайн засіданні конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2024 році.

До складу комісії увійшли фахівці Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, представники Директорату з питань подолання складних життєвих обставин Мінсоцполітики, Департаменту державного контролю у сфері соціального захисту населення Нацсоцслужби, громадських організацій осіб з інвалідністю. Комісію очолила заступник генерального директора Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Людмила ДАНІЛІНА.

До участь в конкурсі до захисту було допущено 10 конкурсних пропозицій 7 громадських об’єднань осіб з інвалідністю. Метою проектів, представлених конкурсантами, є реалізація соціальних послуг особам з інвалідністю за напрямками: денний догляд, натуральна допомога, соціальна адаптація, переклад жестовою мовою.

Після оголошення переможця конкурсу, у разі перемоги проекту Громадської організації “Рух громад ветеранів війни (АТО), людей з інвалідністю “Простір любові”, що розташована у місті Кременчук Полтавської області, Полтавське обласне відділення Фонду залучиться до організації роботи по укладанню договорів та здійснення моніторингу  виконання проекту.

Участь у он-лайн засіданні конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2024 році 25 вересня 2024 року Полтавське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю прийняло участь у он-лайн засіданні конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадського суспільства, для…