ЗУСТРІЧІ КЕРІВНИЦТВА ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ПОЛТАВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

18 серпня 2023 року керівництво Полтавського обласного відділення Фонду провело зустріч з представниками Полтавського державного аграрного університету, а саме: з проректором з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку, доктором історичних наук, професором ШАРАВАРОЮ Тамарою Олексіївною та проректором з адміністративно-господарської частини ДУБИНОЮ Олегом Миколайовичем.

В ході зустрічі було досягнуто алгоритму взаємодії відділення Фонду та навчального закладу з метою надання організаційної допомоги особам з інвалідністю під час формування пакету документів , який необхідно надати до відділення Фонду для отримання фінансової допомоги.

Крім того, у фойє будівлі, в якій  відділення Фонду орендує приміщення, організовано робоче місце, де особи з інвалідністю  можуть  отримати перелік документів, бланки, консультацію з питань відшкодування навчальному закладу вартості навчання та перекваліфікації осіб з інвалідністю.

Вся інформація з даного питання  також  розміщена  на офіційному веб-сайті Полтавського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.

18 серпня 2023 року керівництво Полтавського обласного відділення Фонду провело зустріч з представниками Полтавського державного аграрного університету, а саме: з проректором з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку, доктором історичних наук, професором ШАРАВАРОЮ Тамарою Олексіївною та проректором з адміністративно-господарської частини ДУБИНОЮ Олегом Миколайовичем. В ході зустрічі було досягнуто алгоритму взаємодії відділення Фонду та навчального закладу з…